Brukerhåndbok Nokia Lumia Pdf Free Download

Årsaken til dette er at noen mottakere krever at e-post må sendes via systemene til den aktuelle e-postleverandøren for at de ikke skal betraktes som spam. Se for eksempel hvordan du kan gjøre dette hvis du bruker Gmail eller Hotmail/Office365. Tidspunkt listen ble sist lagret samt initialer til den ansatte som utførte handlingen. Tidspunkt listen ble opprettet samt initialer til den ansatte som utførte handlingen. Kan brukes til å angi at man ønsker en bekreftelse når mottakeren har åpnet meldingen. Dette krever imidlertid at mottakeren godtar å sende en slik bekreftelse eller at hennes innstillinger i e-postprogrammet tillater dette.

  • Hold musepekeren over blyantsymbolet for å få et hint om de første ordene i notatteksten.
  • Sorterer kontaktpersoner etter firmanavnet som de er knyttet til.
  • Standard emnetekst som vil komme i emnefeltet i fakturaer via e-post.

Dersom den nye kontaktpersonen har telefonnummer registrert, vil dette da fylles inn automatisk av XS Office. Det kommer opp en nettside der en kan endre teksten slik en ønsker.

Felter I Liste Over Betalingspåminnelser

Du kan enkelt skifte mellom innstillingstypene via en egen nedtrekksliste som er tilgjengelig på verktøylinjen i hver av listene. XS Office har en integrert funksjon for å sende innkjøpsordre/bestilling via e-post til kunder. Funksjonen aktiveres ved å klikke på knappen “Send” fra selve innkjøpsordren. Etter å ha bekreftet valget ditt, vil XS Office vise et standard e-postvindu med ferdigutfylt informasjon.

Felter I Liste Over Ansatte

“Prosjekt – Møter” viser liste over planlagte, gjennomførte og avlyste møter for ansatte i organisasjonen. For å vise kun aktiviteter knyttet til et gitt prosjekt, velger du ønsket prosjekt fra dialogen “Prosjekt” på verktøylinjen.

Hvis kunden benytter korrekt KID ved betaling av fakturaen, vil du automatisk mscoree.dll kunne knytte betalingsdato og innbetalt beløp til fakturaene i XS Office. Åpne en eventuell betalingspåminnelse knyttet til den aktuelle fakturaen og klikk på en innbetaling i listen på fanekortet “Innbetalinger”. Velg “Slett” fra vinduet for registrering av innbetaling . Åpne betalingspåminnelsen knyttet til den aktuelle fakturaen og klikk på en innbetaling i listen på fanekortet “Innbetalinger”.

Knytte dokumenter som er lagret på en intern server opp mot for eksempel firma og prosjekt i XS Office. Husk at en mappe/fil/lenke må være innefor alle aktive søkekriterier for å vises i søkeresultatene.

Tinggalkan komentar

Saya siap membantu anda untuk Tanya, Penawaran, Atau Pemesanan Tas. Silahkan hubungi Customer Services kami dibawah ini :

Chat with us on WhatsApp