Lămâile nu sunt disponibile sau sunt scumpe: așa cum am menționat, aceasta poate fi o problemă.

Lămâile nu sunt disponibile sau sunt scumpe: așa cum am menționat, aceasta poate fi o problemă.

Acest zahăr este extras ca un suc închis la culoare și apoi filtrat pentru a elimina mineralele (exact ceea ce nu ne dorim). Apoi este încălzit pentru a transforma inulina în fructoză (din nou ceea ce nu vrem). La final, se concentrează pentru a face sirop. De obicei, sunt disponibile două grade de suc de agave – deschis și întunecat. Adică la cel puțin 3 pași de la mâncarea integrală.

Deși fructoza are un indice glicemic scăzut, acest lucru este de fapt dublu problematic, deoarece oamenii se antrenează să creadă că această afirmație este întotdeauna bună. nu este. Scăderea secreției de insulină poate păcăli organismul să nu recunoască aportul caloric. Acest lucru te poate face de fapt să mai îngrași, deoarece corpul tău îți spune apoi că are nevoie de mai multă hrană. Provoacă foame.

Un „Super Sugar” este produs printr-o metodă de producție cu un singur flux. Orice proces care publică sau elimină conținutul de minerale este extrem de important, deoarece este conținutul mineral natural al zaharurilor „întregi” care le face sigure pentru consum, exact opusul oricăror zaharuri rafinate, demineralizate.

În cele din urmă, ca aliment demineralizat, consumul prea mult din acesta poate pune corpul într-o „datorie minerală”, ceea ce duce la epuizarea organelor. Dacă utilizați Agave pentru Master Cleanse, ați fi flexumgel farmacie foarte înțelept să vă limitați utilizarea la mai puțin de 10 zile.

Alte alternative nepotrivite pentru siropul de arțar

În ordinea de la cel mai rău la cel mai rău (cel mai rău).

Stevia – nu conține calorii, așa că vei muri de foameSirop de masă cu aromă de arțar: Da, „mătușa Jemima”, vorbesc despre tine. Acesta este sirop de porumb aromat și NU este deloc același, fără toți nutrienții și mai rău.Îndulcitori artificiali (Spenda, Equal, Aspartam) – Nu conține calorii, vă veți înfometați și veți adăuga toxine artificiale, contraproductiv pentru o detoxifiere.

Alternative de top la sirop de arțar

Inevitabil, cineva întreabă întotdeauna care ar putea fi un înlocuitor acceptabil. Voi enumera cele mai frecvente de remarcat, dar permiteți-mi să fiu clar: SIROPUL BOGAT DE ARTAR ESTE CEL MAI BUN 🙂

Faceți Master Cleanse cu melasă

Un înlocuitor perfect și de fapt protocolul recomandat pentru cei care se confruntă cu Diabet, care este rezultatul unei diete deficitare constând în părți mari de zahăr alb și făină albă. Stanley Burroughs a prezentat acest protocol în cartea sa originală documentând faimosul său „maestru de curățare”

Melasa furnizeaza elementele necesare pancreasului pentru a produce insulina. Pe măsură ce elementele necesare sunt furnizate pancreasului, cantitatea de insulină administrată poate fi, de asemenea, redusă treptat, de exemplu. În prima zi, utilizați o lingură mică de melasă la fiecare pahar de limonada și reduceți insulina cu aproximativ 10 unități. De atunci, zilnic, reduceți insulina pe măsură ce creșteți melasa la 2 linguri pline per pahar. Când această proporție a fost atinsă, insulina poate fi eliminată în mod normal; apoi inlocuiti melasa cu 2 linguri de sirop de artar in fiecare pahar. Faceți controale regulate ale nivelului de zahăr din urină și din sânge pentru a vă satisface și a elimina orice posibilă frică.

De asemenea, ar trebui să ia în considerare metode de stimulare a ficatului, pancreasului și splinei pentru a asigura utilizarea corectă a mineralelor furnizate în melasă, dar mulți oameni au descoperit că nu mai au nevoie de insulină urmând instrucțiunile stricte ale lui Stanley.

O altă alternativă de top la siropul de arțar

Trestie de zahăr – Aprobat StanleySirop de sorg – Aprobat StanleyNectar de nucă de cocos – 100 % crud, vegan, glicemic scăzut, fructoză scăzut, foarte hrănitor și are PH neutru

Alte substituții potențiale necercetate încă

Sirop de Hickory: Cercetare în așteptareSirop de mesteacăn: Cercetare în așteptareSirop de copaci: constă din patru siropuri diferite de palmier din Asia de Sud-Est și sirop de arțar canadian de calitate excelentă. Mi se pare bine.

Când oamenii întreabă dacă pot înlocui sucul de lămâie în timpul curățării lor principale ale dietei cu limonadă, există câteva motive pentru care, cel mai frecvent este că lămâile proaspete sunt greu de găsit în multe părți ale lumii, în special în cele din America Centrală și de Sud, unde lime. guvernează ziua, numită limon. Alte motive pentru care oamenii înlocuiesc Sucul de Lămâie în dieta (Limonadă) sunt:

Lămâile nu sunt disponibile sau sunt scumpe: așa cum am menționat, aceasta poate fi o problemă. Dar învață să te gândești mai profund la alternative, cum ar fi sursele alternative. Știați că Amazon livrează lămâi proaspete în toată țara? De asemenea organic. Da, s-ar putea părea că cheltuiți mult pe lămâi (și pe sirop de arțar), dar rețineți că costul curățării principale este de fapt mai ieftin decât o dietă normală.Alergic la lămâi: dacă ești alergic la lămâi, ești și alergic la lămâi? Nu știu. Dacă nu, încercați lime. Dar, de asemenea, luați în considerare că alergiile sunt doar toxicitate (deseori acumulată de-a lungul deceniilor), iar Master Cleanse este excelent în abordarea alergiilor. Dacă ești deja oarecum toxic și mănânci fie lămâie, fie cayenne, sau ambele, și te confrunți cu disconfort sau ceea ce crezi că este o reacție alergică, acest lucru se poate datora încercării corpului tău de a se curăța și de a digera alimentele în același timp. Mulți oameni au raportat că presupusa alergie la citrice nu numai că NU a cauzat o problemă în timpul unei curățări principale bine urmate, dar că alergia și altele s-au rezolvat după o curățare sau două.Nu vreau să stoarceți, să faceți proaspăt: Ei bine, pot empatiza cu programul dvs., deoarece sunt sigur că sunteți ocupat, poate aveți copii și aveți nevoie de un loc de muncă cu normă întreagă pentru a găsi orice truc pentru comoditate la dispoziție. Acestea fiind spuse, acesta este unul pe care nu îl puteți înlocui; calitatea nutriției alimentelor proaspete. Există un truc pe care îl puteți folosi pentru a face limonada sub formă de concentrat și veți descoperi după câteva zile sau câteva curățări că vă dezvoltați o rutină și veți găsi în mod natural optimizări pentru procesul dvs. pentru a vă economisi timp fără a sacrifica calitatea sau beneficiile curățării tale.

De ce suc proaspăt de lămâie?

Există multe motive pentru care folosim suc proaspăt de lămâie, dar poate cel mai notabil sunt compușii nutritivi care se găsesc numai în citrice, iar unii doar în lămâi, precum enzime speciale, monoterpene, limonoide (triterpene), acid hidroxicinamic, precum și alți flavanoizi sau carotenoizi. .

Aceste proprietăți fac din lămâile și citricele deosebit de bune o descompunere și o curățare, așa că atunci când ne gândim să înlocuim o alternativă pentru sucul de lămâie, trebuie să ținem cont de acest lucru.

Sugestii comune (rele) pentru înlocuirea sucului de lămâie

Suc de lămâie congelat/conservat/imbuteliat: Stanley a spus „Folosiți numai lămâi sau lime proaspete (organice), niciodată conserve de lămâie sau suc de lămâie, nici limonadă congelată sau suc congelat”. Dar… nu cred că a vrut să spună suc de lămâie congelat, pur, recent proaspăt, ca o zi vechi sau o zi de). Se referea la Minute Maid sau Sunkist. Orice procesat. Nu-l folosi.Lămâi Meyer: lămâile Meyers sunt un hibrid de lămâi și mandarine. Totul ține de acțiunea enzimatică a lămâilor (mai multe mai jos) și acești hibrizi nu se încadrează.Băuturi/Pudre Prefabricate Master Cleanse: am vorbit cu câțiva dintre acești producători, iar oamenii de știință (sau formulatorii) lor vor face argumente convingătoare că enzimele supraviețuiesc înghețului sau uscării pentru perioade lungi de timp pentru a permite termenele de valabilitate și timpul de tranzit de la producție pentru depozitarea în cămară. pur si simplu nu il cumpar. Enzimele proaspete sunt cheia!.Amestecuri prefabricate necorespunzător: După cum am menționat mai devreme, există un mic truc pentru a vă prepara propriul concentrat de limonada doar din sucul proaspăt de lămâie și siropul de arțar. Când este depozitat corespunzător pentru a reduce expunerea la lumină și aer, zahărul din siropul de arțar acționează ca un conservant pentru sucul de lămâie. Dar, amestecarea unui recipient pentru o zi întreagă, punerea lui într-o sticlă mare transparentă va fi inutilă după 10 minute (durata de „viață” a enzimelor active.Fructe sau legume non-citrice: Vom analiza mai jos alternative adecvate din familia citricelor, dar înlocuirea fructelor sau a sucurilor de legume non-citrice va avea un efect, dar nu același efect de curățare pe care îl au lămâile, motiv pentru care acestea” fi ales în primul rând. Dacă doriți cu adevărat să vă personalizați curățarea pentru diferite afecțiuni sau protocoale de tratament, aceasta este o altă poveste și poate fi analizată cu ajutorul antrenorului dvs. de curățare sau a unui profesionist integrator din domeniul sănătății.

Alternative aprobate de Safe Master Cleanse pentru sucul de lămâie

Aș crede că ați putea înlocui cu siguranță alte citrice foarte ușor din diverse motive, cum ar fi completarea compușilor nutritivi deficitari care nu se găsesc în lămâi și lime, oferind un echilibru mai mare în profilul nutrițional de curățare principală. Bineînțeles că nu ați mai fi la „Dieta cu suc de limonadă” strict vorbind, mai ales dacă în loc să înlocuiți sucul de lămâie cu doar 1 pahar sau chiar 1 zi, dar poate întreaga dietă, s-ar putea să vă aflați într-o nouă dietă de curățare a citricelor. (ca următoarele). Are sens, nu, că ai putea face asta cu ușurință. Lucrez la o comparație a citricelor pentru a vedea unde s-ar putea prezenta oportunitățile și problemele cu înlocuirea acestor citrice.

Înlocuiți alte citrice cu lămâi

Dieta cu suc de lime: Lime-ul ca înlocuitor este deja aprobat de Stanley, deoarece el spune: „Lămâile și limele sunt cea mai bogată sursă de minerale și vitamine din orice aliment sau alimente cunoscute de om și sunt disponibile pe tot parcursul anului. Astfel, dieta poate fi folosită cu succes în orice lună a anului și practic în orice loc de pe pământ. Atractia sa universala si disponibilitatea il fac placut si usor de utilizat.”

Potențiale substituții pentru lămâi și lime

Dieta cu suc de grapefruit: Există deja o dietă „renumită” cu grapefruit, dar nu a fost chiar o versiune cu grapefruit a dietei cu limonadă. Ei bine, oricum nu până acum. Să numim versiunea stilului de curățare principală Dieta cu suc de grapefruit (precum și orice variație a Dietei cu suc de lămâie.Dieta cu suc de pomelo: poate cele mai apropiate atribute de grapefruit, lămâi și lămâi ar putea fi fructul masiv de tip grapefruit numit Pomelo. Se găsește adesea în magazine, deși probabil ați trecut cu vederea.Dieta cu suc de portocale: poate lipsită de unele dintre enzimele vitale pe care le au lămâile și limele. Portocalele, de asemenea, repornesc sistemul digestiv, motiv pentru care sunt folosite în Ease-Out. Îmi voi continua cercetarea dacă sucul de portocale poate face vreodată o înlocuire semnificativă în timpul curățării principale.Mandarină: Lipsit și mai mult de calitățile puternice ale lămâilor, limei și grapefruit-ului și mai aproape de o portocală, acest fruct este ultimul dintre fructele citrice bine cunoscute și poate fi ușor disponibil, deși în acest moment nu mi-am format părerea. pe viabilitatea sa ca o substituție pentru lămâi sau lime.

Citrice mai puțin cunoscute

Kumquats:Minneola:Tangelo:Portocaliu sângeriuMâna lui BuddhaLămâieOroblancoCalamansi

Alte fructe și legume:

Odată ce considerăm că o curățare personalizată care înlocuiește lămâia este o alegere bazată pe funcțiile sau rezultatele pe care dorim să le servim, putem apoi să căutăm alte fructe și legume care au proprietăți sau efecte similare asupra organismului, sau chiar acelea care sunt diferite, dar și foarte puternic și eficient la o funcție sau alta, cum ar fi următoarele fructe și legume, împreună cu compușii lor și funcțiile cunoscute:

Rodie – Ellagitannins

Mergeți întotdeauna organic cu înlocuitorii de suc de lămâie

Este posibil ca lămâile procurate comercial să fi avut coaja vopsită cu o culoare galbenă și să fi fost supuse la spray-uri otrăvitoare de insecte – asigurați-vă că ați îndepărtat pielea exterioară dacă nu puteți obține lămâi necolorate, cultivate organic.

De asemenea, aceste substanțe chimice toxice își pot găsi drum în fructe prin sol, plantă și pot trece de-a lungul procesului de dezvoltare a fructelor. Deși în cantități mici, aceste fructe ar trebui, în mod ideal, să fie organice atunci când faceți o curățare concepută pentru a detoxifica. Nu are sens să adăugați mai multe toxine, chiar și în cantități mici în sistemul dumneavoastră în acest moment.

Aceasta este o întrebare din 2 părți. Mai pot face ceva în afară de spălarea cu apă sărată? Și, este cu adevărat necesar? Trebuie să o fac deloc? Și la ambele întrebări răspunsul meu este același.

Alternativa de top este să NU O FACEȚI. Este optional.

În afară de asta, nu există cu adevărat o alternativă. Există câteva sfaturi pentru a face totul mai ușor (acoperite aici). Puteți înlocui sarea. Nu poți elimina apa. Nu prea mult cu care să lucrezi. Deci, dacă pur și simplu nu îl puteți lua, rămâneți cu ceaiul laxativ de detoxifiere.

Rețineți de ce trebuie să spălați cu apă sărată

Master Cleanse, un suc lichid rapid, nu conține nicio fibră și, prin urmare, nu vor avea loc mișcări intestinale naturale, deoarece fibra este cea care ne angajează digestia și procesul de peristaltism (valuri de contracții musculare în tractul nostru digestiv), care ne trece hrana de-a lungul liniei de demontare a sistemului digestiv.

Așa că trebuie să ne spargem sistemul pentru a crea o eliminare, deoarece în timp ce luăm dieta cu limonadă, lămâia curăță și epurează rapid și provoacă cantități masive de deșeuri și toxinele stocate de care trebuie să scăpăm, în mare parte prin colon. Fluxul cu apă sărată este un hack unic și perfect potrivit, deoarece apa sărată trece rapid, acționând ca o clismă de sus în jos.

Spălarea cu apă sărată ar trebui să funcționeze pentru dvs. Doar asigurați-vă că urmați exact instrucțiunile.

Și funcționează foarte bine odată ce găsești un truc pentru a-l da jos mai ușor. Ei bine, nu trebuie să fie super ușor, nu? Nu toate lucrurile în viață sunt ușor?

Nu puteți folosi sare de masă. Nu poate fi iodat. Dacă este posibil, căutați sare de mare organică (deși recunosc că este un nume puțin greșit dacă a existat vreodată). Dar sensul termenului de marketing nu este pur și simplu nici iodat, nici rafinat. Sarea de mare funcționează pentru mine de fiecare dată… Dacă ai scos o găleată cu apă de mare, ai evaporat lichidul și ai rămas 2 lingurițe de sare sau ai curățat cu sare de mare, ai plecat (la baie 😉

Dacă aceasta nu este disponibilă, obțineți orice altă sare neiodată, cum ar fi sarea de Himalaya, deoarece este dintr-o mare străveche.

NOTĂ: Nu credeți hype-ul potrivit căruia sarea este diavolul (deși, așa cum este cazul în majoritatea convențiilor noastre moderne, sarea de masă industrializată și rafinată este într-adevăr diavolul împreună cu zahărul alb și făina albă. Sarea este un nutrient esențial. Noi provin din apă sărată. Salina este în existența noastră. Știai că saliva noastră este 99% salină? (numele o dă un fel) Avem nevoie de ea. Avem nevoie doar de ea într-o formă naturală.

Sarea de mare, naturală nerafinată, este necesară pentru curățarea apei sărate, deoarece ocupă aceeași „gravitate specifică” a sângelui și, prin urmare, nu este digerată, ci mai degrabă trecută prin corp, eliminându-se rapid și curgând prin țevi. modul în care. Un exemplu perfect de hack pentru sănătate, dacă a existat vreodată.

Răspunsul scurt la întrebarea despre cea mai bună apă Master Cleanse este cel mai pur pe care îl puteți găsi. Acum, asta ridică întrebarea, ce este apa pură și cum o obțin? Și acum pentru răspunsul (mai lung).

Apa pură nu este esențială pentru The Master Cleanse, dar motivul pentru care am dori apă pură pentru curățarea noastră este același motiv pentru care dorim să curățăm în primul rând: toxinele. De ce am petrece 2 săptămâni de efort, încercări și necazuri pentru a scăpa de toxine, doar pentru a le consuma în apă?

Problema este: cine știe cu adevărat ce este în apa noastră? Adică, nu am un tester de apă (deși voi obține unul). Ai una? Dar un filtru? Ce elemente vreau să elimin din apă și ce vreau să păstrez (sau să înlocuiesc, dacă le-ați îndepărtat deja).

Saya siap membantu anda untuk Tanya, Penawaran, Atau Pemesanan Tas. Silahkan hubungi Customer Services kami dibawah ini :

Chat with us on WhatsApp